Inca o loterie cu bonuri fiscale, de la 1 mai - premii de peste 1,7 milioane de lei

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 13:53
1260 citiri
Inca o loterie cu bonuri fiscale, de la 1 mai - premii de peste 1,7 milioane de lei

Dupa isteria lansata de Loteria bonurilor fiscale, unde in jur de 10.000 de castigatori isi vor imparti premiul de un milion de lei, o noua initiativa ia nastere.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons si MasterCard au lansat campania "Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!".

Campania va demara la 1 mai, in cadrul careia vor fi acordate premii in valoare de peste 1,7 milioane de lei, a anuntat, marti, presedintele organizatiei, Sorin Mierlea, potrivit Agerpres.

Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori

Aceasta initiativa difera de loteria bonurilor fiscale si ca durata, si din punct de vedere logistic. Directorul general pe Romania al MasterCard, Cosmin Vladimirescu, a explicat ca in perioada 1 mai - 31 decembrie 2015 toate platile realizate la comercianti pe teritoriul Romaniei cu cardurile MasterCard si Maestro vor fi... citeste mai departe despre "Inca o loterie cu bonuri fiscale, de la 1 mai - premii de peste 1,7 milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loterie bon fiscal plata card, #premii loterie fiscala plata card , #Stiri Taxe si impozite