Isarescu, avertisment legat de reducerea TVA: Care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla

Marti, 31 Martie 2015, ora 18:06
1295 citiri
Isarescu, avertisment legat de reducerea TVA: Care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla
Foto: B1 Tv/Arhiva

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a facut, marti, un avertisment legat de reducerea TVA, o masura pe care Guvernul ar putea sa o implementeze din luna iunie.

"Analizam ceea ce s-a propus (proiectul de Cod Fiscal - n.red.) cu foarte mare atentie. Suntem, ca orice banca centrala, prudenti in exprimari si in evaluari. Probabil ca in perioada urmatoare ne vom pronunta mai in detaliu.

Esentiala mi se pare sustenabilitatea masurilor. E clar ca reducerea TVA este de dorit nu numai din punct de vedere social ci si din punct de vedere economic, dar mai rau decat sa nu reduci TVA este sa il reduci si sa revii asupra deciziei. O revenire ar fi nu numai dureroasa ci ar avea efecte negative. Deci, cuvantul sustenabilitate este vital", a explicat guvernatorul BNR, marti, in cadrul unei conferinte de presa.

FMI ii recomanda lui Ponta sa reanalizeze reducerea TVA: Premierul, acuzat ca se cam grabeste (Video)

De asemenea, Isarescu sustine ca pachetul de masuri... citeste mai departe despre "Isarescu, avertisment legat de reducerea TVA: Care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Isarescu avertisment reducere TVA, #Isarescu reducere TVA, #Isarescu TVA, #reducere tva , #Stiri Taxe si impozite