Legea de organizare a Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Iohannis - cum vor fi alesi castigatorii

Marti, 23 Iunie 2015, ora 18:37
902 citiri
Legea de organizare a Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Iohannis - cum vor fi alesi castigatorii
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru aprobarea ordonantei Guvernului privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, astfel ca la extragerile urmatoare vor fi desemnati cel mult 100 de castigatori, pentru a stimula participantii cu premii mai consistente.

Unitatea teritoriala a Fiscului unde se depune bonul fiscal castigator in original va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrere atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national.

Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul Finantelor vrea doar 100 de castigatori

Pentru asigurarea transparentei, o lista privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finantei Publice si pe cel al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depasirea numarului maxim de ...citeste mai departe despre "Legea de organizare a Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Iohannis - cum vor fi alesi castigatorii" pe Ziare.com

#lege organizare loterie bonuri fiscale, #Iohannis lege loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite