Legile fiscalitatii treneaza in Parlament - ANAF are o noua tinta in vizor: programatorii

Luni, 08 Iunie 2015, ora 09:20
1540 citiri
Legile fiscalitatii treneaza in Parlament - ANAF are o noua tinta in vizor: programatorii

Amnistia fiscala, promovata de Guvern prin intermediul unui proiect de lege pe data de 13 mai, a fost dezbatuta miercuri de Senat, proiectul urmand sa fie votat, probabil, saptamana aceasta.

Proiectul de lege prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA sau PFI intra apoi in dezbaterea Camerei Deputatilor (decizionala), probabil pana la finalul actualei sesiuni. Termenul nu foarte clar de adoptare este o consecinta a faptului ca deputatii urmeaza sa modifice in comisii textul Guvernului, care astazi stabileste ca "T 0" data de 1 iulie, data deja depasita.

Masura care ar urma sa stopeze procesele pe care companiile le au cu ANAF din cauza deciziilor de reconsiderare a veniturilor pe care colaboratorii acestora le obtin din activitati independente va intra in vigoare dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial, perioada in care Fiscul trebuie sa emita norme de aplicare a... citeste mai departe despre "Legile fiscalitatii treneaza in Parlament - ANAF are o noua tinta in vizor: programatorii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amnistie fiscala Parlament, #ANAF venituri programatori , #Stiri Taxe si impozite