Lista ANAF cu romanii datornici la stat: Cand se reactualizeaza si care e vestea buna

Luni, 13 Iunie 2016, ora 06:43
1278 citiri
Lista ANAF cu romanii datornici la stat: Cand se reactualizeaza si care e vestea buna
Foto: ANAF

ANAF a publicat luna trecuta listele cu cei mai mari datornici la stat, insa cat de des vor fi actualizate acestea? In plus, primesti notificare de la Fisc ca sa te anunte cati bani ai de dat inainte sa fi "aratat cu degetul" pe Internet? Si ce se intampla daca exista erori?

Ziare.com a incercat sa afle raspunsurile la aceste intrebari.

Reamintim ca Fiscul a publicat, luna trecuta, listele in care sunt cuprinsi cei care aveau cele mai mari datorii la stat la data de 31 martie 2016. Insa acest lucru a starnit unele critici.

Unii oameni au fost nemultumiti de faptul ca datele lor personale au fost publicate pe Internet, astfel ca au invocat incalcarea legii.

Drept consecinta, autoritatea de resort s-a autosesizat si a demarat o ancheta din oficiu, iar ANAF a fost amendata cu 16.000 de lei. Insa sanctiunea a fost contestata.

Fiscul a transmis ca amenda nu are ca obiect abateri privind legalitatea publicarii listei persoanelor cu datorii fiscale, ci probleme de ordin tehnic ...citeste mai departe despre "Lista ANAF cu romanii datornici la stat: Cand se reactualizeaza si care e vestea buna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lista datornici ANAF, #lista rusinii ANAF, #lista datorii stat, #lista datorii , #Stiri Taxe si impozite