Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc extragerea pentru luna septembrie

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 19:48
1228 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc extragerea pentru luna septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Prima etapa de selectie a bonurilor fiscale castigatoare, emise in perioada 1 - 30 septembrie, va avea loc duminica, 18 octombrie, a anuntat Ministerul Finantelor Publice (MFP).

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Duminica va fi organizata prima etapa de selectie care va consta in extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Dupa stabilirea bonurilor fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii de catre Directia ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Cand are loc extragerea pentru luna septembrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loterie bonuri fiscale septembrie, #extragere loterie bonuri fiscale, #extragere bonuri fiscale, #Loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite