Loteria bonurilor fiscale: Cu cati bani ramai in mana din premiu si cat ia statul

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 13:12
1133 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Cu cati bani ramai in mana din premiu si cat ia statul

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale a avut loc, luni, in a doua zi de Paste, fondul de premiere avand valoarea totala de un milion de lei. Insa cat ia statul din acesti bani si cu cat ramane castigatorul?

Toti cei care au un bon fiscal din data de 7 februarie 2015, cu o valoare cuprinsa intre 6,00 si 6,99 de lei au un motiv de sarbatoare.

Loteria bonurilor fiscale: Care este bonul care aduce un castig de un milion de lei

Pentru a-si ridica premiul, ei trebuie sa se prezinte la orice sediu ANAF din tara cu bonul in original, o copie dupa buletin si o cerere-tip completata, pe care o pot descarca de pe site-ul Ministerului Finantelor sau o pot lua direct de la agentiile Fiscului.

Sumele de bani acordate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale reprezinta premii in intelesul art. 75 din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

Actul normativ precizeaza ca veniturile din jocuri de noroc se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 25%... citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Cu cati bani ramai in mana din premiu si cat ia statul" pe Ziare.com

#impozit premiu loterie bonuri fiscale, #premiu loterie bonuri fiscale, #loterie bonuri fiscale extragere, #numere loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite