Loteria bonurilor fiscale: Deputatii au adoptat schimbarea regulilor - Ce trebuie sa stie participantii

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 16:21
1236 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Deputatii au adoptat schimbarea regulilor - Ce trebuie sa stie participantii

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, mai multe schimbari in cea ce priveste organizarea Loteriei bonurilor fiscale, stabilind ca se va acorda un numar de maximum de 100 de premii.

Proiectul de lege a primit 183 de voturi "pentru", 91 "impotriva" si 10 abtineri.

In dezbaterile din plen, deputatul liberal Andreea Paul a sustinut ca "Guvernul Ponta schimba mai des regulile fiscale decat se schimba vremea".

"Nu exista un rau mai mare facut de vreun ministru de Finante decat pacaleala fiscala. Modificarile fiscale dese si nepregatite cu un singur scop: folosirea Codului fiscal ca instrument politic de imagine, din ratiuni pur electorale. Loteria bonurilor fiscale are soarta impozitarii bacsisului, supusa schimbarii schimbarilor. Ambele masuri initiate si ratate de catre actualul Guvern au transformat civismul fiscal in amuzamentul fiscal", a sustinut Paul.

"Masura Loteriei bonurilor fiscale este neprofesionist adoptata. (...) Nota de fundamentare nu prevede niciun impact ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Deputatii au adoptat schimbarea regulilor - Ce trebuie sa stie participantii" pe Ziare.com

#deputati loteria bonurilor fiscale, #modificari loteria bonurilor fiscale, #schimbari loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite