Loteria bonurilor fiscale: Extragere ocazionala, dupa Craciun

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 11:27
1403 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Extragere ocazionala, dupa Craciun
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor Publice organizeaza, duminica 27 decembrie, o noua extragere ocazionala in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015, se arata intr-un comunicat al MFP transmis.

"Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii", se mentioneaza in comunicat.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 18,00, este publica si va putea fi transmisa, in direct, de catre toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 27 decembrie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare trece de o suta, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru ca pot fi doar maximum 100 de ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Extragere ocazionala, dupa Craciun" pe Ziare.com

#extragere ocazionala Loteria bonurilor, #loto bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite