Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 10:07
1016 citiri
Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici vrea sa schimbe modul in care functioneaza Loteria bonurilor fiscale, astfel incat participantii sa castige mai multi bani.

Intentia lui Teodorovici vine in contextul in care castigatorii de la prima extragere au fost in numar atat de mare, incat premiul este unul foarte mic. Pentru ca pana acum au anuntat ca au bonuri castigatoare circa 10.000 de oameni, premiul a scazut sub 100 de lei.

Urmatoare extragere are loc in luna iunie, iar ministrul de Finante vrea sa gaseasca o solutie pentru ca premiul sa fie mai mare si castigatorii mai putini, dupa cum a declarat acesta intr-o emisiune la Pro TV.

Loteria bonurilor fiscale: Mii de romani sunt castigatori - Premiul se face tot mai mic

"Ma gandesc la numarul sau la seria bonului fiscal. Si bonurile fiscale cuprinse in acel interval sa fie declarate castigatoare. Un alt mecanism. Important e ca vreau sa tintesc castiguri mai mari pentru cei care vin sa depuna acel bon fiscal", a explicat ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori" pe Ziare.com

#Loterie bonuri fiscale schimbare, #Loterie bonuri fiscale schimbata, #Loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite