Loteria bonurilor fiscale: Vinul pe partie, ouale sau unguentele pentru durere le-au adus castiguri

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 13:20
1013 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Vinul pe partie, ouale sau unguentele pentru durere le-au adus castiguri

Cei mai multi dintre buzoienii care au depus, pana miercuri, cereri prin care revendica premii la Loteria fiscala sunt pensionari, majoritatea castigand cu bonuri pentru produse alimentare, insa sunt si persoane care au bonuri pentru vin cumparat de pe partie sau pentru unguent de la farmacie.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Directiei Finantelor Publice Buzau, 96 de persoane au venit, marti, in prima zi, la sediul institutiei pentru a depune cereri prin care revendica premii la Loteria bonurilor fiscale.

Conform sursei citate, cei mai multi dintre buzoienii care au venit cu bonuri castigatoare in prima zi de depunere a acestora sunt pensionari, o persoana avand cel mult patru bonuri castigatoare.

Loteria bonurilor fiscale: Cu cati bani ramai in mana din premiu si cat ia statul

Majoritatea castigatorilor au primit bonuri pentru produse alimentare, insa sunt si persoane care au cumparat vin fiert de pe o partie din Predeal.

"Am doua bonuri ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Vinul pe partie, ouale sau unguentele pentru durere le-au adus castiguri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loteria bonurilor fiscale castigatori, #Loterie bonuri fiscale, #cumparaturi loterie bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite