Lui Ponta i se cer explicatii pentru abuzurile ANAF: Aceasta lipsa de respect fata de contribuabil

Luni, 04 Mai 2015, ora 17:43
990 citiri
Lui Ponta i se cer explicatii pentru abuzurile ANAF: Aceasta lipsa de respect fata de contribuabil
Foto: ANAF

Confederatia Nationala a Patronatelor din Romania i-a transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, in care ii atrage atentia despre abuzurile comise de ANAF, cu efecte negative asupra economiei.

In documentul semnat de Anca Vlad, prim-vicepresedintele grupului, sunt detaliate "trei subiecte al caror impact asupra mediului de afaceri poate afecta grav eforturile pe care le face Guvernul pentru a crea bazele unei economii sanatoase si benefice pentru toti participantii la circuitul economic".

Aceste subiecte sunt "abuzurile ANAF, explicatii fanteziste ale conducatorilor ANAF si problemele grave de transparenta decizionala".

Control ANAF de 1 Mai la Vama Veche: Turistii i-au intampinat pe inspectori cu huiduieli si pietre (Video)

In ceea ce priveste abuzurile comise de inspectorii Fiscului, Anca Vlad a precizat ca prim-ministrul a fost informat, intr-o sedinta de dialog social din septembrie 2014, "asupra aparitiei unor documente elaborate de ANAF ca metodologii ...citeste mai departe despre "Lui Ponta i se cer explicatii pentru abuzurile ANAF: Aceasta lipsa de respect fata de contribuabil" pe Ziare.com

#abuzuri ANAF, #abuzuri ANAF Ponta, #controale ANAF , #Stiri Taxe si impozite