Lupta impotriva evaziunii: Guvernul vrea sa infiinteze structuri de politie judiciara fiscala

Marti, 23 Februarie 2016, ora 16:29
1897 citiri
Lupta impotriva evaziunii: Guvernul vrea sa infiinteze structuri de politie judiciara fiscala
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul va infiinta in acest an structuri de politie judiciara fiscala in mai multe unitati de Parchet.

Executivul spera ca in acest mod sa creasca forta procurorilor implicati in combaterea evaziunii fiscale, care vor benficia de sprijin direct din partea lor, scrie Profit.ro.

Structurile de politie judiciara fiscala vor primi avizul Guvernului cel tarziu in luna septembrie.

"Este avuta in vedere constituirea, in cadrul unor unitati de Parchet, in functie de competenta materiala in domeniul cercetarii evaziunii fiscale, a unor structuri de politie judiciara care sa sprijine in mod direct si nemijlocit procurorii in demersul lor specific.

In acest fel, vor fi asigurate resursele necesare unitatilor de Parchet pentru instrumentarea cauzelor de evaziune fiscala, cu respectarea confidentialitatii cercetarii si urmaririi penale", se arata intr-un document consultat de sursa citata.

Guvernul asteapta la acest moment ca Ministerul Justitiei sa vina cu un plan pentru ...citeste mai departe despre "Lupta impotriva evaziunii: Guvernul vrea sa infiinteze structuri de politie judiciara fiscala" pe Ziare.com

#Guvern structuri evaziune fiscala, #Guvern structuri politie judiciara fiscala, #structuri politie judiciara fiscala , #Stiri Taxe si impozite