Manipularea taierii salariilor si lamentabilul Minister de Finante

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 19:19
2888 citiri
Manipularea taierii salariilor si lamentabilul Minister de Finante

Vad atat de multa manipulare in felul in care a fost prezentata intentia Ministerului Finantelor de a aduce modificari Codului Fiscal incat imi e foarte greu spre imposibil sa cred ca ea este exclusiv rezultatul unei neintelegeri si nu reprezinta o actiune bine controlata care sa mai izbeasca o data in credibilitatea acestui Cabinet.

Pentru ca stirea prezentata initial pe toate ecranele ingalbenite despre taierea salariilor este gresita. Proiectul, asumat in cele din urma de Gabriel Biris de la MF, nu despre asa ceva vorbeste si nu sunt sigura ca ideea este rea, cu unele majore amendamente.

Deci, daca vrem sa vorbim corect despre proiectul respectiv, dupa cum intr-un final a explicat-o si secretarul de stat Gabriel Biris (care a si demisionat din Guvern dupa scandalul pe modificarea Codului Fiscal), el nu avea ca scop sub nicio forma scaderea vreun venit, ci doar rearanjarea contributiilor sociale, astfel incat sa nu piarda nimeni.

Adica, pe scurt, fimele nu ar mai fi platit ...citeste mai departe despre "Manipularea taierii salariilor si lamentabilul Minister de Finante" pe Ziare.com

#contributii sociale angajat angajator, #Biris modificare Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite