Marile averi, luate la bani marunti: Cei mai multi dintre cei verificati locuiesc in Bucuresti si Ilfov

Luni, 10 August 2015, ora 14:26
1459 citiri
Marile averi, luate la bani marunti: Cei mai multi dintre cei verificati locuiesc in Bucuresti si Ilfov
Foto: Ziare.com

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov (34), Bucuresti (31), urmate de judetele Suceava (14), Buzau (10) si Tulcea (10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

La polul opus se situeaza judetele Vaslui, cu 2 persoane fizice verificate, si Dambovita, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud si Covasna, cu cate trei persoane.

Fiscul a identificat cate 9 persoane de verificat in judetele Braila, Galati, Constanta, Cluj, Bihor si Brasov, cate 8 in Vrancea, Valcea, Timis si Hunedoara.

In Bacau, Prahova si Dolj vor fi verificate cate 7 persoane cu risc fiscal, iar in Olt, Gorj, Mehedinti, Maramures si Mures cate 6 persoane.

Totodata, pentru Iasi, Neamt, Arges, Ialomita, Teleorman, Calarasi, Sibiu si Harghita au fost selectate cate 5 persoane, iar pentru Botosani, Giurgiu, Salaj, Satu-Mare si Alba ANAF a identificat cate 4 persoane ale caror averi vor fi ...citeste mai departe despre "Marile averi, luate la bani marunti: Cei mai multi dintre cei verificati locuiesc in Bucuresti si Ilfov" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mari averi verificate, #ANAF mari averi, #Fisc mari averi , #Stiri Taxe si impozite