Ministerul Finantelor spune ca nu a discutat nimic de impozitarea bacsisului

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 17:27
1114 citiri
Ministerul Finantelor spune ca nu a discutat nimic de impozitarea bacsisului
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor a infirmat, luni, ca vrea sa impoziteze bacsisul.

Precizarile reprezentantilor institutiei vin dupa ce in presa s-a scris saptamana trecuta ca Ministerul Finantelor pregateste, impreuna cu proprietarii de restaurante, un proiect privind impozitarea bacsisului cu 16%.

"In cadrul departamentelor Ministerului Finantelor Publice nu exista un proiect sau un draft de proiect cu privire la impozitarea bacsisului in acest moment", spun acestia pe pagina de Facebook, precizand ca saptamana trecuta mai multi operatori economici si-au exprimat dorinta revenirii la reglementari privind evidenta contabila si modul de distribuire a acestuia.

Discutiile respective au avut loc in cadrul unui eveniment la care au participat si reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice.

"In legatura cu impozitarea bacsisului evidentiem faptul ca, regimul fiscal al acestor sume primite la nivelul persoanelor fizice este deja reglementat, fiind considerate venituri din alte surse. Precizam ca nu au fost initiate inca alte discutii sau intalniri referitoare la acest subiect", incheie Ministerul Finantelor.

A.G. ...citeste mai departe despre "Ministerul Finantelor spune ca nu a discutat nimic de impozitarea bacsisului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiect impozitare bacsis, #impozitare bacsis , #Stiri Taxe si impozite