Ministrul de Finante, clarificari dupa publicarea listei datornicilor de catre ANAF

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 19:51
3291 citiri
Ministrul de Finante, clarificari dupa publicarea listei datornicilor de catre ANAF
Foto: Ziare.com

Ministrul de Finante, Anca Dragu, a admis ca unele date din lista cu datornicii persoane fizice, publicata luni de catre ANAF, sunt incorecte, insa a precizat ca publicarea este prevazuta in Codul Fiscal.

"Publicarea acestor date s-a facut pe baza articolului 162 din Codul Fiscal, ce a fost intens dezbatut in urma cu un an", a declarat Anca Dragu, intrebata fiind daca publicarea informatiilor legate de datoriile persoanelor fizice nu incalca legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, relateaza News.ro.

ANAF reverifica listele datornicilor, dupa ce mai multe persoane au facut contestatii

De asemenea, ministrul de Finante a admis ca exista unele probleme legate de acuratetea informatiilor publicate: "Sunt situatii in care exista probleme la calitatea datelor".

Ministrul de Finante a precizat insa ca lista publicata nu tine seama de platile facute in intervalul 1-15 mai cand o parte din datornici si-au achitat obligatiile catre stat, insa datoriile nu au fost ...citeste mai departe despre "Ministrul de Finante, clarificari dupa publicarea listei datornicilor de catre ANAF" pe Ziare.com

#Anca Dragu lista datornici ANAF, #ANAF publicare lista datornici, #lista datornici Fisc, #procese datornici ANAF , #Stiri Taxe si impozite