Ministrul Finantelor cere modificarea RCA pentru tineri: E mai scumpa ca masina!

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 21:00
1315 citiri
Ministrul Finantelor cere modificarea RCA pentru tineri: E mai scumpa ca masina!
Foto: rca-ieftin.ro

Ministrul Finantelor Publice, Darius Bogdan Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul RCA (asigurarea de raspundere civila auto - n.r.) in privinta tinerilor sub 25 de ani, informeaza un comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

"Consider ca actuala realitate este una care ii pune pe tineri in dificultatea de a plati niste polite RCA, care pot ajunge sa fie chiar mai scumpe decat masina pe care o conduc.

Trebuie identificata o solutie pentru a nu pune presiune pe tineri. Sunt convins ca marea parte a acestora nu isi vor putea permite sa plateasca un RCA de peste 2.000 de lei.

Am incredere ca speta va fi reanalizata de catre ASF, astfel incat sa venim in sprijinul tinerilor si nu impotriva lor", a subliniat ministrul Finantelor.

Oficialul MFP a mai spus ca filosofia guvernarii Ponta este aceea de a oferi sanse tuturor categoriilor, fara discriminari de niciun fel.

Pe 10 decembrie, ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor cere modificarea RCA pentru tineri: E mai scumpa ca masina!" pe Ziare.com

#RCA tineri 25 ani, #RCA preturi 2015, #Valcov reducere RCA, #RCA scumpire , #Stiri Taxe si impozite