Ministrul Finantelor explica de ce a fost amendat Fiscul, dupa ce a publicat lista datornicilor

Joi, 26 Mai 2016, ora 11:53
3067 citiri
Ministrul Finantelor explica de ce a fost amendat Fiscul, dupa ce a publicat lista datornicilor
Foto: ANAF

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a explicat, joi, care sunt motivele pentru amendarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Potrivit ministrului, motivul principal a fost publicarea listei datornicilor, persoane fizice, pe un site, care nu apartinea ANAF.

"Amenda primita de Fisc nu a fost data pentru publicarea datelor personale, ci pentru publicarea pe un site care nu era al ANAF-ului, dar si pentru unele erori strecurate in lista respectiva", a declarat Anca Dragu, citata de News.ro.

ANAF a publicat, in 16 mai, lista cu 187.230 contribuabili - persoane fizice cu restante fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016. Dupa publicarea listei, incepand cu data de 17 mai, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor explica de ce a fost amendat Fiscul, dupa ce a publicat lista datornicilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anca Dragu amenda ANAF, #ministru Finante amenda ANAF lista datornici, #ANAF amenda lista datornici , #Stiri Taxe si impozite