Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Modificarile Codului Fiscal, facute prin derogare de la lege in ultimii 10 ani - Ponta a oficializat practica

Modificarile Codului Fiscal, facute prin derogare de la lege in ultimii 10 ani - Ponta a oficializat practica
Guvernul si-a conferit dreptul de a schimba Codul Fiscal nu doar prin lege cu sase luni inainte de aplicare, ci si prin ordonante care sa intre in vigoare in 15 zile de la adoptare, dupa ce Codul Fiscal a fost modificat in ultimii 10 ani aproape doar cu ordonante de urgenta, prin derogare de la lege.

Astfel, in proiectul Codului Fiscal aprobat, miercuri, de Guvern a fost introdusa o norma neprezentata in luna februarie, la primul proiect, si anume ca Legea Codului Fiscal sa poata fi modificata si prin ordonante.

"Prezentul Cod se modifica si se completeaza prin lege, ca act al Parlamentului, care intra in vigoare in termen de minim 6 luni de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei. In situatia in care modificarile si/sau completarile se adopta prin ordonante, se pot prevedea termene mai scurte de intrare in vigoare, dar nu mai putin de 15 zile de la data ...citeste mai departe despre "Modificarile Codului Fiscal, facute prin derogare de la lege in ultimii 10 ani - Ponta a oficializat practica" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 676 ori