Mugur Isarescu este impotriva Codului Fiscal? Cum raspunde seful BNR

Marti, 18 August 2015, ora 14:34
1228 citiri
Mugur Isarescu este impotriva Codului Fiscal? Cum raspunde seful BNR
Foto: Arhiva Ziare.com

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a sustinut ca nu este impotriva Codului Fiscal, in general. Mai exact, nu este de acord cu aplicarea in acelasi timp a masurilor prevazute in document si recomanda ca acestea sa fie implementate in mai multe etape.

Explicatiile au fost date in contextul in care oficialul BNR a criticat in repetate randuri proiectul de lege retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament.

"Nu sunt impotriva reducerii impozitelor, ci impotriva dimensiunii acestui pachet de reduceri fiscale. Este o relaxare tip soc, cu efecte profunde asupra economiei romanesti.

Parlamentul trebuie informat complet si corect asupra acestor efecte. Relaxarea fiscala se judeca in functie de componentele ei, de faza ciclului economic cand este aplicata, de momentul in care este introdusa.

Cum as putea sa fiu, in general, impotriva relaxarii fiscale, cand in 2000, ca premier, am inceput primul proces consistent de relaxare, reducand impozitul pe ...citeste mai departe despre "Mugur Isarescu este impotriva Codului Fiscal? Cum raspunde seful BNR" pe Ziare.com

#Isarescu critici Cod Fiscal, #Isarescu masuri cod Fiscal, #BNR Cod Fiscal, #cod fiscal , #Stiri Taxe si impozite