Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 18:41
1793 citiri
Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal

Declaratiile utilizate de contribuabili pentru inregistrare fiscala au fost modificate de Finante printr-un ordin publicat joi, atfel incat doua noi impozite si o taxa sa poata fi incluse iin vectorul fiscal al unei firme. Noile modele ale formularelor de inregistrare fiscala trebuie utilizate din 16 ianuarie, atunci cand ordinul care le aproba a intrat in vigoare.

Prin Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr. 35/2014 privind modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 262/2007 pentru aprobarea formularelor de inregistrare fiscala a contribuabililor au fost modificate formularul 010, Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, si formularul 030, Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane fizice straine. Ordinul MFP nr. 35/2014 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I din 16 ianuarie 2014, data la care a intrat in vigoare.

Citeste mai multe despre Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal. Descarca noul model al declaratiei! pe AvocatNet.ro

#taxe impozite, #inregistrare fiscala, #ministerul finantelor , #Stiri Taxe si impozite