Noi probleme la Loteria Bonurilor fiscale: Cu bonul castigator, ai ghinion cu statul

Marti, 30 Iunie 2015, ora 08:44
1873 citiri
Noi probleme la Loteria Bonurilor fiscale: Cu bonul castigator, ai ghinion cu statul
Foto: Arhiva Ziare.com

Norocosii care au un bon castigator la Loteria fiscale si care au mers luni sa il inscrie pentru a doua extragere s-au lovit de probleme la ghiseele Fiscului din Capitala.

Din cauza unor erori de sistem, oamenii nu si-au putut inregistra bonurile fiscale castigatoare si au fost trimisi acasa, arata Stirile TVR.

In aceasta situatie se afla si Delia, care a stat luni timp indelungat la ANAF, insa functionarii nu au reusit sa ii introduca datele in sistem. Femeia a fost chemata peste o saptamana sa-si incerce norocul, in speranta ca problema va fi remediata pana atunci.

In tara, desi sistemul pare ca a functionat, oamenii nu prea s-au inghesuit cu bonuri castigatoare. Pana la inchiderea programului de luni erau inscrise doar 38 de bonuri, in comparatie cu in jur de 1.000 cate au fost in prima zi de la extragerea din aprilie.

Duminica trecuta a avut loc a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale. In urma extragerii, difuzate in direct de TVR, au fost declarate castigatoare ...citeste mai departe despre "Noi probleme la Loteria Bonurilor fiscale: Cu bonul castigator, ai ghinion cu statul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#probleme sistem bonuri, #erori sistem Loterie bonuri, #bonuri castigatoare , #Stiri Taxe si impozite