Noul Cod fiscal - ne batem joc unii de altii? Interviu cu Gabriel Biris

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 08:07
1325 citiri
Noul Cod fiscal - ne batem joc unii de altii? Interviu cu Gabriel Biris
Foto: Arhiva (Revista22)

In noul Cod Fiscal avem prevederi care, aparent, duc la o reducere a sarcinii fiscale, dar creeaza un gol care nu stim cum va fi acoperit si cum vom plati aceste reduceri.

Sustenabilitatea unor propuneri pune in pericol munca de ani de zile pentru rescrierea acestor coduri, iar agresivitatea altor prevederi risca sa compromita masuri foarte bune, afirma Gabriel Biris, avocat specializat in taxe si fiscalitate.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Gabriel Biris a atras atentia ca noile reglementari propuse de Guvernul Ponta ar putea sa "agraveze agresivitatea Fiscului, care in goana dupa bani la buget a inceput sa atace contribuabilii corecti, nu pe evazionisti. In ultimii ani de zile, drepturile contribuabililor au scazut, iar ale controlului fiscal au crescut, ceea ce evident a dus la explozia numarului de abuzuri ale Fiscului. In mare parte, situatia se pastreaza si in noul cod de procedura. Ba vedem si penalitati suplimentare."

Gabriel Biris a comentat si declaratiile ...citeste mai departe despre "Noul Cod fiscal - ne batem joc unii de altii? Interviu cu Gabriel Biris" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Biris cod fiscal, #scadere fiscalitate, #Valcov FMI , #Stiri Taxe si impozite