Noul Cod Fiscal va duce la incalcarea tratatelor europene? Teodorovici face lumina

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 13:05
1055 citiri
Noul Cod Fiscal va duce la incalcarea tratatelor europene? Teodorovici face lumina
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Deficitul bugetar va depasi tinta asumata de Romania in discutiile cu institutiile financiare internationale, de 1,2% din PIB in 2016, ca urmare a aplicarii noului Cod Fiscal, insa se va plasa sub obiectivul stabilit prin tratatul de la Maastricht, de 3% din PIB, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul dezbaterilor finale din plenul Camerei Deputatilor pentru aprobarea Codului Fiscal.

"Deficitul va mai mare decat cel asumat, dar ramane sub limita de la Maastricht de 3% din PIB. Mesajul pentru partenerii nostri externi este ca Romania este hotarata sa mentina acest deficit sub 3%", a explicat Teodorovici.

Cum va vota PNL pe Codul Fiscal si de Procedura Fiscala

Potrivit acestuia, dupa aplicarea noii legislatii fiscale, Romania va trece de la statul cu una dintre cele mai mari cote generale de TVA din Uniunea Europeana, si una dintre cele mai mari medii ale TVA, in randul tarilor cu cele mai mici cote generale de TVA si cele mai mici medii ...citeste mai departe despre "Noul Cod Fiscal va duce la incalcarea tratatelor europene? Teodorovici face lumina" pe Ziare.com

#Teodorovici deficit Cod Fiscal, #deficit Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite