Oamenii de afaceri nu vor noul Cod Fiscal: Baga in Patul lui Procust orice fel de munca

Joi, 05 Martie 2015, ora 19:26
1615 citiri
Oamenii de afaceri nu vor noul Cod Fiscal: Baga in Patul lui Procust orice fel de munca
Foto: captura Youtube

Noul Cod Fiscal baga in Patul lui Procust orice fel de activitate si nu incurajeaza munca, a declarat, joi, intr-o dezbatere de specialitate, Cristian Parvan, secretar general in cadrul Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).

"Noi credem ca uberizarea va deveni un sistem de munca datorita evolutiei tehnologiilor. Platforma Uber e deja pe piata, face angajari, deci inseamna ca are forta de munca si intrebarea care se pune este daca noul Cod Fiscal raspunde la acest tip de activitate, pentru ca actualul Cod Fiscal nu raspunde. Ingrijorarea noastra este ca noul Cod Fiscal baga in Patul lui Procust orice fel de munca. Din punctul nostru de vedere, nu incurajeaza munca. Eu sunt angajator si imi fac contract de munca cu zero ore si zero salarii, pe termen nelimitat.

E legal? Sa vedem scandalul din Marea Britanie, unde pentru 6.000 de piloti de avioane s-au facut contracte de munca de acest tip. Acum noi trebuie sa ne hotaram ce facem: ori suntem in Europa si ne vom trezi cu ...citeste mai departe despre "Oamenii de afaceri nu vor noul Cod Fiscal: Baga in Patul lui Procust orice fel de munca" pe Ziare.com

#Parvan noul cod fiscal, #fiscalizare activitati independente , #Stiri Taxe si impozite