Obligatiile romanilor care inchiriaza camere turistilor - Cat trebuie sa dea la Fisc

Luni, 03 August 2015, ora 08:12
1311 citiri
Obligatiile romanilor care inchiriaza camere turistilor - Cat trebuie sa dea la Fisc
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii care inchiriaza camere in scop turistic trebuie sa depuna o declaratie in acest sens la Fisc si sa plateasca atat impozitul pe venit, cat si contributiile sociale de sanatate.

Pentru a afla care sunt obligatiile contribuabililor care se afla in aceasta situatie, Ziare.com a stat de vorba cu Andra Ciotic, manager la divizia de consultanta fiscala la firma PwC Romania.

Fiscul, raid pe litoral: Amenzi de aproape 700.000 de lei - Care au fost neregulile

Ce trebuie sa faca romanii care au camere pe care le inchirieaza turistilor?

Contribuabilii care obtin venituri din inchirierea in scop turistic a camerelor situate in locuinte proprietate personala trebuie sa aiba in vedere declararea acestora la autoritatile fiscale competente, tinand cont de prevederile fiscale specifice, in functie de capacitatea de cazare a locuintelor proprietate personala, precum si numarul de camere inchiriate.

Ce obligatii fiscale au acestia?

Ca regula generala, potrivit prevederilor ...citeste mai departe despre "Obligatiile romanilor care inchiriaza camere turistilor - Cat trebuie sa dea la Fisc" pe Ziare.com

#fisc inchiriere camere turisti, #bani inchiriere camere turisti, #inchiriere camere turisti, #contributii inchiriere camere turisti , #Stiri Taxe si impozite