Parlamentarii vor sa scuteasca de impozite si taxe cazinourile, hotelurile si cluburile din anumite zone

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 16:07
3054 citiri
Parlamentarii vor sa scuteasca de impozite si taxe cazinourile, hotelurile si cluburile din anumite zone
Foto: Arhiva Ziare.com

Un proiect de lege depus la Parlament pentru noua sesiune vrea sa stimuleze dezvoltarea unor terenuri aflate acum in paragina, asa ca propune scutirea de taxe si impozite, inclusiv de aplicarea TVA, a hotelurilor, restaurantelor, cazinourilor si magazinelor care se deschid in aceste zone.

Proiectul legislative se refera la terenuri precum insule, grinduri si suprafete rezultate din modificari naturale sau amenajate prin hidrotehnica, scrie Profit.ro.

Concret, in zona bazinelor hidrografice s-au format suprafete de uscat prin fenomene naturale, cum ar fi depuneri de aluviuni, alunecari de teren sau viituri, sau prin amenajari hidrotehnice precum indiguiri, baraje, lacuri de acumulare, desecari ori devieri de cursuri de apa.

"Aceste terenuri se constituie in insule, grinduri si alte asemenea, unele avand potential de exploatare economica. Astazi, aceste terenuri nu produc nimic, stau in paragina, in conditiile in care, printr-o serie de facilitati fiscale si de... citeste mai departe despre "Parlamentarii vor sa scuteasca de impozite si taxe cazinourile, hotelurile si cluburile din anumite zone" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scutire taxe cazinouri, #impozit taxe cazinouri restaurante , #Stiri Taxe si impozite