Pentru ce va fi utilizat noul formular fiscal ANAF

Luni, 10 Iunie 2013, ora 17:10
1358 citiri
Pentru ce va fi utilizat noul formular fiscal ANAF

Un nou formular fiscal, cu numarul de identificare 630, ar urma sa fie aprobat in perioada urmatoare, dupa ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat in dezbatere publica un proiect de ordin care propune acest lucru. Cand va deveni oficial, formularul va completa lista celor peste 300 de declaratii, decizii, certificate sau notificari utilizate in prezent de autoritatile fiscale in relatia cu contribuabilii.

Fiscul a lansat vineri in dezbatere publica un proiect de ordin prin care se aproba formularul 630 - Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate. Acest formular va fi insotit de o anexa care prezinta o Situatie privind stabilirea contributiei lunare de asigurari sociale de sanatate.

Acest formular va fi utilizat de autoritatile fiscale atat pentru stabilirea CASS de plata in cazul anumitor persoane fizice, cat si pentru regularizarea anuala a sumelor datorate cu titlu de plati anticipate de catre alta categorie de contribuabili.

Citeste articolul integral pe Avocatnet.

#formular fiscal ANAF, #ordin formular 630, #formular fiscal CASS plata , #Stiri Taxe si impozite