Perchezitii la Energy Holding: Dosar cu prejudiciu de jumatate de milion de euro

Joi, 04 August 2016, ora 10:38
1077 citiri
Perchezitii la Energy Holding: Dosar cu prejudiciu de jumatate de milion de euro
Foto: Energy Holding

Politistii fac perchezitii, joi, la mai multe adrese din Bucuresti si judetul Ilfov, inclusiv la sediul companiei Energy Holding, intr-un dosar de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. Prejudiciul adus bugetului de stat este de jumatate de milion de euro.

Actiunea e coordonata de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei din Sectorul 1 al Capitalei.

Oamenii legii vor ridica documente financiar-contabile si inscrisuri de la sediul social al unor societati comerciale si de la domiciliile mai multor persoane suspectate in cauza.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, printre firmele perchezitionate se numara si Energy Holding.

Din cercetarile efectuate pana in prezent de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (PCAB), a rezultat faptul ca, in cursul anului 2009, intre doua societati comerciale au fost incheiate ...citeste mai departe despre "Perchezitii la Energy Holding: Dosar cu prejudiciu de jumatate de milion de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii Energy Holding, #dosar evaziune Energy Holding, #acuzatii evaziune Energy Holding , #Stiri Taxe si impozite