Ponta: Cereti bonurile fiscale! Cu cat aveti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse la loterie

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 21:46
1050 citiri
Ponta: Cereti bonurile fiscale! Cu cat aveti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse la loterie
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ii indeamna pe romani sa ceara si sa pastreze bonurile fiscale, amintind ca luni, 13 aprilie, are loc prima extragere la loteria bonurilor fiscale.

"Cereti si pastrati bonurile fiscale! Cu cat aveti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse la loterie! Bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015 vor participa la prima extragere organizata de Loteria Romana in data de 13 aprilie, care are alocat un fond de premiere de 1 milion de lei", a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Loteria bonurilor fiscale, in linie dreapta: Detalii despre prima extragere

El isi incheie postarea facand trimitere la pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice, care a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, ca a fost lansat, in dezbatere publica, proiectul de Ordin al ministrului Finantelor Publice pentru aprobarea Instructiunilor de punere in aplicare a Ordonantei Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, a ...citeste mai departe despre "Ponta: Cereti bonurile fiscale! Cu cat aveti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse la loterie" pe Ziare.com

#loteria bonurilor fiscale, #Victor Ponta bonuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite