Ponta, despre Codul Fiscal: Daca Guvernul a gresit cu ceva, Parlamentul poate indrepta lucrurile

Marti, 17 Martie 2015, ora 19:29
1033 citiri
Ponta, despre Codul Fiscal: Daca Guvernul a gresit cu ceva, Parlamentul poate indrepta lucrurile
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a reiterat, marti, ca cea mai recenta varianta a Codului Fiscal nu contine modificari majore fata de cea initiala, adaugand faptul ca daca Guvernul "a gresit" cu ceva, Parlamentul poate indrepta lucrurile.

"Nu au aparut modificari majore, nu s-a marit nicio taxa fata de ceea ce s-a spus initial. Este vorba despre taxele locale care raman... De fapt, se face o marja mai mare, pot sa fie mai mici decat azi sau mai mari, in functie de decizia consiliilor locale.

De altfel, toate propunerile pe care le facem beneficiaza de faptul ca vor fi discutate, dezbatute si, daca este cazul imbunatatite, nu este nicio suparare, atat in Senat, in aprilie, cat si in Camera Deputatilor, in mai si iunie, si daca am gresit noi cu ceva, indreapta cu siguranta Parlamentul", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Impozite majorate in noul Cod Fiscal. Ponta arunca pisica in curtea autoritatilor locale

Anterior, premierul a precizat, luni, ca Guvernul nu trebuie criticat pentru ...citeste mai departe despre "Ponta, despre Codul Fiscal: Daca Guvernul a gresit cu ceva, Parlamentul poate indrepta lucrurile" pe Ziare.com

#Ponta greseli Cod Fiscal, #Ponta Cod Fiscal Parlament, #Ponta modificari Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite