Ponta, despre noul Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 19:19
1471 citiri
Ponta, despre noul Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili.

El a precizat ca Guvernul nu impune nimic, iar daca noul Cod Fiscal va fi adoptat, va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Ponta vrea TVA general de 20% si la alimente - 9%

"In primul rand, Codul Fiscal si Codul de Procedura fiscala care le-am prezentat astazi, in niciun caz nu sunt in forma finala. Vedeam pe undeva ca impune Guvernul, nu, Guvernul nu impune nimic, este o minciuna. Guvernul a construit aceasta propunere care inca 30 de zile se discuta cu mediul de afaceri, cu societatea civila, cu contribuabilii care platesc taxe si impozite.

Dupa aceea Guvernul trimite proiectul la Parlament, se dezbate si in Senat si in Camera Deputatilor, deci este o procedura lunga pana la sfarsitul sesiunii, sfarsitul lunii iune. Dupa aceea, daca se aproba si presedintele promulga, sa ...citeste mai departe despre "Ponta, despre noul Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#noul Cod Fiscal, #TVA nou cod fiscal, #cod procedura fiscala, #impozit nou cod fiscal , #Stiri Taxe si impozite