Ponta explica pentru cine face amnistie fiscala si in ce conditii: Vreau sa stergem trecutul

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 12:08
1139 citiri
Ponta explica pentru cine face amnistie fiscala si in ce conditii: Vreau sa stergem trecutul
Foto: Arhiva Gov.ro

Proiectul privind anularea unor obligatii fiscale inregistrate pana la 1 iunie, precum drepturi de autor si contributii de asigurari sociale de sanatate, va fi valabil atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, fara sa se refere la plati de TVA sau de alte impozite, afirma premierul Ponta.

El a raspuns astfel intrebat de presa daca "amnistia fiscala" este pentru toata lumea sau numai pentru cei care au intentat un proces.

Profesiile liberale: Guvernul pregateste o "amnistie fiscala" pentru erorile ANAF

"In primul rand, am o zi foarte buna, crestere economica de 4,2% in primul trimestru, mult peste ce ne asteptam si cred ca mergem in continuare in directia buna. Tocmai din acest motiv, vreau sa facem un moment T0, pentru ca avem din urma de ordinul a deja milioane de contribuabili.

Sunt probleme legate de lucruri care vin din trecut, adica drepturi de autor, persoane fizice autorizate, independente, CASS si asa mai departe. Pentru toate acestea, vreau sa dam o ...citeste mai departe despre "Ponta explica pentru cine face amnistie fiscala si in ce conditii: Vreau sa stergem trecutul" pe Ziare.com

#Ponta amnistie fiscala, #Ponta amnistie fiscala profesii liberale, #amnistie profesii liberale , #Stiri Taxe si impozite