Ponta: Guvernul va sustine in Parlament reducerea TVA la apa

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 13:10
1073 citiri
Ponta: Guvernul va sustine in Parlament reducerea TVA la apa
Foto: B1Tv

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va sustine in Parlament, la ordonanta de urgenta privind reducerea TVA la alimente, un amendament pentru reducerea la 9% a taxei pe valoarea adaugata la apa.

"La dezbaterile parlamentare privind aceasta ordonanta guvernul va sustine un amendament prin care TVA sa scada la 9% si la apa destinata consumului casnic, impactul bugetar fiind estimat la sub 100 milioane euro anual", a declarat Victor Ponta la finalul sedintei saptamanale a BPN in cadrul careia social democratii si-au facut bilantul celor trei ani de guvernare.

Reducerea TVA la apa: Teodorovici explica de ce e buna pentru populatie si operatori

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a explicat duminica, la ProTv, ca unii operatori de apa au in vedere o crestere a tarifelor, iar reducerea TVA la apa va reprezenta un sprijin atat pentru acestia, cat si pentru populatie, care nu ar simti majorarea in facturi.

"Astazi, in Romania, consumul de apa pe cap de locuitor este ...citeste mai departe despre "Ponta: Guvernul va sustine in Parlament reducerea TVA la apa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta TVA apa, #tva redus apa , #Stiri Taxe si impozite