Ponta: Italia pregateste o reducere a fiscalitati - Va exista si acolo o Opozitie ca in Romania?

Luni, 20 Iulie 2015, ora 14:06
1142 citiri
Ponta: Italia pregateste o reducere a fiscalitati - Va exista si acolo o Opozitie ca in Romania?

Premierul Victor Ponta a atacat din nou PNL, luni, pe tema Codului Fiscal, precizand ca si Italia vrea sa implementeze o reducere a fiscalitatii, insa spera ca Opozitia de la Roma sa nu se comporte ca cea din Romania.

"Italia doreste, la randul ei, sa propuna un pachet de reducere a fiscalitatii, ca alternativa la politica de austeritate! Interesant de vazut daca va exista o Opozitie precum cea din Romania la acest proiect (intai sa sprijine planul de relaxare fiscala, apoi sa se dezica intr-un mod duplicitar - asa cum vor sa faca cei de la PNL).

Cel mai important e ca noi am reusit deja sa introducem o reducere semnificativa a taxelor si impozitelor (TVA la 9%, CAS redus etc.), sa avem incasari mai mari la buget si o crestere economica record - astfel reprezentam un model de urmat pentru alte state europene! Aceasta este directia in care trebuie sa mergem in continuare prin noul Cod Fiscal!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Premierul italian, Matteo Renzi, a anuntat ca va ...citeste mai departe despre "Ponta: Italia pregateste o reducere a fiscalitati - Va exista si acolo o Opozitie ca in Romania?" pe Ziare.com

#Ponta Italia reducere fiscalitate, #Ponta atac PNL Cod Fiscal, #Ponta Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite