Ponta promite amnistie fiscala pentru profesiile liberale: Facem un moment T0, se sterge tot pana la 1 iunie

Luni, 11 Mai 2015, ora 22:21
1159 citiri
Ponta promite amnistie fiscala pentru profesiile liberale: Facem un moment T0, se sterge tot pana la 1 iunie
Foto: Facebook/Victor Ponta

Guvernul va discuta un proiect de lege prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese intre ANAF si diversi contribuabili, deoarece costul proceselor depaseste cuantumul banilor obtinuti, a anuntat premierul Ponta.

Acesta a precizat ca proiectul va fi discutat in sedinta de miercuri si va reglementa situatia obligatiilor aparute pana la 1 iunie.

"Miercuri trebuie sa fie in sedinta de guvern un proiect de lege care sa prevada foarte clar ca tot ce e in trecut pana la 1 iunie, sume pe care exista procese intre ANAF si diversi contribuabili referitoare la PFA, PFI, DDA, CASS, in general pentru cei care nu au venituri sau au venituri foarte mici, la acele diurne pentru soferi, deci toate cele in care noi ne aflam intr-o multime de procese, avem miercuri proiect de lege - sigur, Parlamentul urmeaza sa-l dezbata, Camera Deputatilor e decizional - si vrem sa facem un moment T0: dom'le, pana aici,... citeste mai departe despre "Ponta promite amnistie fiscala pentru profesiile liberale: Facem un moment T0, se sterge tot pana la 1 iunie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta ANAF procese, #ANAF stergeri DA, #Ponta DA Anaf procese , #Stiri Taxe si impozite