Ponta: Stergerea penalitatilor de intarziere nu e amnistie. Cei care au platit nu pierd nimic, dimpotriva

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 14:08
1437 citiri
Ponta: Stergerea penalitatilor de intarziere nu e amnistie. Cei care au platit nu pierd nimic, dimpotriva
Foto: Youtube/Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la debutul sedintei de guvern, ca Executivul nu face nicio amnistie. El a facut referire la masura ce prevede ca cei cu datorii la stat la 30 septembrie 2015 vor putea beneficia de stergerea penalitatilor de intarziere la plata daca indeplinesc cumulativ mai multe conditii, una dintre acestea fiind achitarea restantelor pana in martie 2016.

"Astazi avem pe ordinea de zi o facilitate pentru cei care isi platesc in totalitate, pana la ultimul leu, datoriile la stat. Platesc la zi obligatiile, pana in luna martie, iar atunci nu le mai luam acele penalitati in plus, cu care ii duceam in insolventa, la faliment si ajungeau sa nu mai plateasca nimic", a sustinut Victor Ponta.

Amnistie fiscala pentru toti rau-platnicii: Scopul chiar scuza mijloacele? Interviu

El a spus ca nu este o amnistie si ca nu intelege de ce termenul este folosit in acest caz, cu toate ca Guvernul nu da banii inapoi celor care au achitat datoriile si ...citeste mai departe despre "Ponta: Stergerea penalitatilor de intarziere nu e amnistie. Cei care au platit nu pierd nimic, dimpotriva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta amnistie fiscala, #Ponta stergere penalitati, #Ponta sterge penalitati , #Stiri Taxe si impozite