Prea putini romani isi platesc taxele online - Ministrul Bostan: Suma e ridicol de mica

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 17:52
1587 citiri
Prea putini romani isi platesc taxele online - Ministrul Bostan: Suma e ridicol de mica
Foto: Ghiseul.ro

Persoanele fizice si persoanele fizice autorizate au platit taxe si impozite in valoare de 48 de milioane de lei in ultimii cinci ani prin intermediul platformei ghiseul.ro, o suma "ridicol de mica", potrivit ministrului pentru Societatea Informationala, Marius Raul Bostan.

"Ghiseul.ro e singurul site care a miscat in mod real interfata la nivel national. O platforma care a costat foarte putin, cateva zeci de mii de euro. Acest site functioneaza si are functionalitati. In prezent, sunt acceptate plati cu cardul in 172 de primarii, ceea ce e mare lucru. Am inteles ca in 2015 s-au dublat incasarile prin ghiseul.ro.

In ultimii cinci ani, romanii au platit prin ghiseul.ro 48 de milioane de lei taxe si impozite. E o suma ridicola, e o suma mica", a declarat, joi, Bostan, la o conferinta de presa organizata cu ocazia aniversarii a 20 de ani a pietei cardurilor.

Ministrul a mai spus ca institutia pe care o conduce va incerca sa extinda platforma ghiseul.ro, astfel incat si persoanele ...citeste mai departe despre "Prea putini romani isi platesc taxele online - Ministrul Bostan: Suma e ridicol de mica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani plata taxe online, #romani plata taxe Internet, #plata taxe online, #plata taxe Internet , #Stiri Taxe si impozite