Presedintele Iohannis retrimite Codul Fiscal la Parlament

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 12:25
956 citiri
Presedintele Iohannis retrimite Codul Fiscal la Parlament
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa retrimita Codul Fiscal pentru reexemanire in Parlament, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

"In materie fiscala, legiuitorul trebuie sa promoveze o atitudine echilibrata si rationala, de natura a nu genera disfunctionalitati care, ulterior, sa necesite frecvente corectari de ordin legislativ.

In acest sens, in elaborarea unui nou Cod fiscal nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Initial, surse implicate in procesul de analiza a Codului Fiscal declarasera, la inceputul saptamanii, pentru Ziare.com, ca exista ...citeste mai departe despre "Presedintele Iohannis retrimite Codul Fiscal la Parlament" pe Ziare.com

#Iohannis respinge cod Fiscal, #Cod Fiscal masuri deficit , #Stiri Taxe si impozite