Prima pe "lista rusinii", insasi ANAF. Exercitiu de impotenta

Vineri, 20 Mai 2016, ora 18:40
3362 citiri
Prima pe "lista rusinii", insasi ANAF. Exercitiu de impotenta

"Lista rusinii" cu contribuabilii persoane fizice care au datorii mai mari de 1.500 de lei fata de stat publicata de ANAF are un anume rol, terapeutic daca vreti, pentru ca da masura ipocrizei multor persoane publice.

Va aduceti aminte cum Victor Ponta punea in 2014 ANAF-ul pe vanzatorii de leustean de la coltul strazii? Cum erau inchise magazine pentru diferente de 50 de lei in casa de marcat? Lege era, nu tocmeala, banul statului era sfant. Vedem acum ca sotia fostului premier, Daciana Sarbu, datoreaza aceluiasi stat si nu pentru vanzare de leustean, desigur, un total de 36.233 de lei.

Sunt pe lista cu pricina si fostii ministri de Finante, dnii Teodorovici si Valcov, cei care gestionau banul luat de la vanzatorii de leustean. Si Avocatul Poporului. Si, cu voia dvs, primul pe lista cu o suma ametitoare primarul social-democrat al Sectorului 3 Robert Negoita, din nou candidat PSD, cu 232 de milioane de lei.

Vorba unei prietene care locuieste in Sectorul 3: daca eu am restanta ...citeste mai departe despre "Prima pe "lista rusinii", insasi ANAF. Exercitiu de impotenta" pe Ziare.com

#lista datorii ANAF, #lista datorii Fisc Negoita Daciana Ponta , #Stiri Taxe si impozite