Prima reactie a sefului ANAF dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA

Joi, 11 Februarie 2016, ora 10:34
1659 citiri
Prima reactie a sefului ANAF dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA
Foto: Europa FM

Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, a reactionat, joi dimineata, la punerea sa sub urmarire penala in dosarul deschis de DNA in care se cere avizul Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

In acest dosar este urmarit penal si vicepresedintele Fiscului, Mihai Vatasoiu, printre altii, ambii fiind acuzati de favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu.

Presedintele si vicepresedintele ANAF, urmariti penal de DNA - Care sunt acuzatiile

"Dupa cum cunoasteti, ieri (miercuri - n.red.), mi s-au adus la cunostinta invinuirile in dosarul instrumentat de domnul procuror Doru Florin Tulus, constand intr-un pretins abuz in functie si favorizarea faptuitorului. Mentionez faptul ca am solicitat sa fiu audiat, retinut sau arestat, pentru clarificarea cu celeritate a acestui dosar kafkian.

Singura acuzatie care mi se aduce atat mie, cat si vicepresedintelui ANAF, este aceea ca am emis doua circulare nelegale prin care am dispus ...citeste mai departe despre "Prima reactie a sefului ANAF dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA" pe Ziare.com

#declaratie presedinte ANAF urmarit penal, #presedinte ANAF urmarit penal , #Stiri Taxe si impozite