Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii - Ce conditii trebuie indeplinite

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 15:32
1942 citiri
Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii - Ce conditii trebuie indeplinite
Foto: Arhiva Ziare.com

Progamatorii din Romania vor fi scutiti de plata impozitului pe salarii, potrivit unui ordin al Ministerului Societatii Informationale publicat, joi, in Monitorul Oficial.

De aceasta facilitate vor beneficia angajatorii care au ca obiect de activitate "crearea de programe pentru calculator" si se aplica pentru fiecare angajat, doar daca venitul realizat in anul precedent a fost de cel putin 10.000 de dolari din comercializarea softurilor.

Prin impartirea cifrei de afaceri din vanzarile de soft la acest plafon, se va determina numarul maxim de salariati ce beneficiaza de aceasta scutire.

Iata ce contine ordinul publicat in Monitorul Oficial:

"Angajatii operatorilor economici care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei in conformitate cu legislatia in vigoare, al caror obiect de activitate include crearea de programe pentru calculator, precum si angajatii persoanelor juridice romane de drept public beneficiaza de scutirea de impozit pe veniturile din salarii, ...citeste mai departe despre "Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii - Ce conditii trebuie indeplinite" pe Ziare.com

#scutire impozit salarii programatori, #programatori impozit salariu, #scutire impozit salariu programatori , #Stiri Taxe si impozite