PSD vrea sa amane reducerile unor taxe importante: Dragnea a spus 4 neadevaruri in 20 de secunde

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 09:06
1094 citiri
PSD vrea sa amane reducerile unor taxe importante: Dragnea a spus 4 neadevaruri in 20 de secunde
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa amane pentru 2018 cateva reduceri de taxe si impozite care ar fi trebuit sa se aplice din 2017, cu toate ca erau incluse in Codul Fiscal aprobat de Cabinetul Ponta. Insa motivele invocate de seful social-democratilor pentru aceasta amanare nu au, de fapt, o baza reala.

Dragnea a declarat ca a vorbit cu Ciolos si i-a explicat faptul ca PSD are de gand sa urmeze ad litteram programul de guvernare prezentat in campanie, asa ca i-a cerut urmatoarele:

sa amane reducerea TVA la 19% in 2017: PSD vrea sa o mentina la 20% in urmatoarele 12 luni si sa o reduca direct la 18% in 2018;sa amane eliminarea supraaccizei la carburanti, implementata de Guvernul Ponta, tot pentru 2018;sa pastreze impozitul pe constructii speciale - asa-numita "taxa pe stalp" - introdus de Ponta;sa nu aprobe plafonarea CASS.

4 neadevaruri in mai putin de 20 de secunde

Dar unele declaratii facute de Liviu Dragnea au atras atentia in mod ...citeste mai departe despre "PSD vrea sa amane reducerile unor taxe importante: Dragnea a spus 4 neadevaruri in 20 de secunde" pe Ziare.com

#Dragnea minciuni pret benzina, #Dragnea minciuni acciza benzina, #Dragnea minciuni carburanti , #Stiri Taxe si impozite