Puterea si Opozitia s-au inteles pe Codul Fiscal. Din nou. Dragnea crede ca Iohannis il va promulga

Joi, 27 August 2015, ora 12:01
1252 citiri
Puterea si Opozitia s-au inteles pe Codul Fiscal. Din nou. Dragnea crede ca Iohannis il va promulga
Foto: Digi 24 TV

Partidele politice au ajuns la un consens, in urma negocierilor de joi, pe varianta finala a Codului Fiscal. Proiectul va fi votat in Parlament saptamana viitoare, a anuntat presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a informat ca, in principal, nu s-au modificat masurile convenite saptamana trecuta, cand au avut loc discutii tehnice intre partide. Asadar, Dragnea a spus ca in Parlament va fi adoptata forma initiala a Codului Fiscal, pentru care presedintele Klaus Iohannis ceruse reexaminarea, doar ca masurile vor fi aplicate etapizat.

Puterea si Opozitia s-au inteles: TVA de 20% din 2016. Ce se intampla cu celelalte taxe

Dragnea si-a manifestat speranta ca seful statului va promulga legea. "Eu cred ca in urma deciziei politice de azi si consensului...cred ca si presedintele Iohannis va promulga legea", a spus Dragnea.

Liderul social-democrat sustine ca un acord politic era necesar, pentru ca "nu este un Cod Fiscal pe care sa ne permitem sa il modifice o noua ...citeste mai departe despre "Puterea si Opozitia s-au inteles pe Codul Fiscal. Din nou. Dragnea crede ca Iohannis il va promulga" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cod Fiscal consens, #Cod Fiscal inteles partide , #Stiri Taxe si impozite