Regele Mihai, scutit de taxa pe Castelul de la Savarsin pentru ca e veteran de razboi

Joi, 19 Mai 2016, ora 17:59
3311 citiri
Regele Mihai, scutit de taxa pe Castelul de la Savarsin pentru ca e veteran de razboi
Foto: Facebook / Casa Regala

Familia regala a Romaniei a cerut si a obtinut scutirea de la plata taxelor pentru Castelul de la Savarsin pe motiv ca regele Mihai este veteran de razboi. Astfel, comunitatea locala pierde circa 34.000 de lei anual.

Casa Regala a invocat in solicitarea sa prevederile legii 227/2015 conform careia veteranii de razboi si vaduvele nerecasatorite ale veteranilor de razboi sunt scutiti de la plata taxelor speciale si a altor taxe locale.

Biroul de presa al Casei Regale a confirmat informatia, la solicitarea Hotnews.ro.

"Prevederea la care faceti referire in intrebarea dumneavoastra a intrat in vigoare odata cu noul Cod Fiscal, la 1 ianuarie 2016. Majestatea Sa Regele si Familia Regala, au sprijinit, incepand din anul 1943, in multiple si variate feluri comunitatea savarsineana si vor continua sa o faca", a precizat Biroul de presa.

La randul sau, primarul comunei Savarsin a declarat ca pana acum impozitele aplicate domeniului regal de la Savarsin aduceau circa 33-35.000 de lei ...citeste mai departe despre "Regele Mihai, scutit de taxa pe Castelul de la Savarsin pentru ca e veteran de razboi" pe Ziare.com

#regele Mihai scutire taxe Savarsin, #regele Mihai Castel Savarsin, #regele Mihai datorii ANAF , #Stiri Taxe si impozite