Romanii ar trebui sa se pregateasca pentru ca regulile fiscale se vor schimba drastic in urmatorii 5 ani

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 21:58
1381 citiri
Romanii ar trebui sa se pregateasca pentru ca regulile fiscale se vor schimba drastic in urmatorii 5 ani
Foto: PwC Romania

Ca urmare a transformarilor legislatiei fiscale internationale, cu accent pe cresterea transparentei si a schimbului de informatii intre state la nivel global, regulile fiscale se vor schimba si in Romania in urmatorii 5 ani.

"Vedem in ultima vreme un efort concertat la nivel international, in interiorul mai multor organizatii sau grupuri internationale, de la OECD, la G8 si pana la Uniunea Europeana, pentru rescrierea regulilor fiscale internationale, pentru a diminua pe cat posibil practica evitarii platii taxelor, atat de catre companii, cat si de catre persoanele fizice.

Urmarea acestor eforturi va fi un accent sporit pe determinarea motivelor si substantelor tranzactiilor, indeosebi intre partile afiliate", a declarat Mihaela Mitroi, seful departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ne va "manca" statul mai multi bani in 2015? Ce spun specialistii in fiscalitate

Ea aminteste ca ...citeste mai departe despre "Romanii ar trebui sa se pregateasca pentru ca regulile fiscale se vor schimba drastic in urmatorii 5 ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schimbare fiscalitate Romania, #schimbari fiscale Romania , #Stiri Taxe si impozite