Sa profitam inteligent de amnistia fiscala

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 07:28
1142 citiri
Sa profitam inteligent de amnistia fiscala
Foto: Adrian Benta

Pana la data de 01 februarie 2014, art. 10 din Legea nr. 241/2005 privind combaterea evaziunii fiscale sanctiona cu privare de libertate faptele de evaziune fiscala de la care prejudiciul bugetar era mai mare de 100.000 euro. Putem spune ca avea si evaziunea fiscala mandria ei!

Dupa aceasta data, printr-o modificare normativa, acest plafon simbolic si aflat in memoria publicului a disparut, astfel evaziunea fiscala nu mai este o valoare cuantificabila intr-o suma concreta, oricine are o abatere sau o eroare in plata impozitelor poate fi acuzat de evaziune fiscala.

Prin urmare, daca ai cumva calitatea de contribuabil, fie ca esti persoana fizica, fie ca esti persoana juridica, e bine sa faci o revizie interna a situatiei personale din perspectiva taxelor pe care le datorezi bugetului si sa aplici procedura amnistiei fiscale.

Scapi si mai ieftin si iti diminuezi sansele de a fi acuzat de evaziune. Daca esti unul dintre cei 8000 de cetateni ai tarii aflati pe lista de verificare ...citeste mai departe despre "Sa profitam inteligent de amnistia fiscala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amnistie fiscala contribuabili, #implementare amnistie fiscala, #amnistie fiscala penalitati , #Stiri Taxe si impozite