Scandalul impozitarii rudelor veteranilor: Cum rezolva Guvernul problema

Marti, 23 August 2016, ora 18:44
892 citiri
Scandalul impozitarii rudelor veteranilor: Cum rezolva Guvernul problema
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor a publicat, marti, un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca sotiile/sotii veteranilor de razboi vor fi scutiti de plata taxelor locale, dupa ce situatia a generat un schimb dur de replici intre liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Dacian Ciolos.

Dupa ce va fi aprobata, OUG se va aplica si altor categorii de persoane cu statut special, nu doar rudelor veteranilor de razboi. In acest mod se restabilesc facilitatile fiscale acordate pana la finalul anului trecut.

"In cazul veteranilor si al vaduvelor de razboi, ministerul propune scutirea integrala de la plata impozitelor pentru cladirile si terenurile detinute in comun cu sotii/sotiile acestora, precum si pentru un mijloc de transport, la alegere.

Pentru persoanele persecutate din motive politice si cele deportate in strainatate ori constituite in prizonieri si sotii/sotiile acestora, scutirile se acorda pentru locuinta de domiciliu, terenul aferent acesteia si pentru un mijloc de transport, la ...citeste mai departe despre "Scandalul impozitarii rudelor veteranilor: Cum rezolva Guvernul problema" pe Ziare.com

#modificae Cod Fiscal impozit veterani, #masura impozit veterani razboi, #impozit veterani razboi , #Stiri Taxe si impozite