Scandalul Volkswagen: Veste importanta pentru romani - Ce se intampla cu timbrul de mediu

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 20:39
1729 citiri
Scandalul Volkswagen: Veste importanta pentru romani - Ce se intampla cu timbrul de mediu
Foto: Ministerul Mediului

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, sustine ca e "anormal" ca un cetatean posesor de autovehicule Volkswagen sa plateasca retroactiv vreo suma de bani, in cazul in care se dovedeste faptul ca masina pe care o a cumparat-o era echipata cu sisteme care incalca reglementarile Uniunii Europene (UE).

"Mi se pare anormal ca un cetatean de buna credinta, care a dat foarte multi bani pentru marca respectiva si a achizitionat un astfel de autovehicul, sa fie pasibil intr-o perioada urmatoare sa plateasca (timbru de mediu - n.red.) pentru un Euro 6, care se poate dovedi ca era de fapt un Euro 4 sau Euro 5. Masurile vor fi luate dupa ce va fi facuta analiza in baza procedurii pe care o sa ne-o prezinte specialistii din grupurile reunite din cele doua ministere (Mediu si Transporturi).

Repet, nu mi se pare normal ca un cetatean, indiferent de unde este el - dar noi vorbim acum de cetatenii romani - care a scos din buzunar bani multi, mai ales daca vorbim despre un ...citeste mai departe despre "Scandalul Volkswagen: Veste importanta pentru romani - Ce se intampla cu timbrul de mediu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#timbru mediu masini Volkswagen, #taxa auto masini Volkswagen, #taxe masini Volkswagen , #Stiri Taxe si impozite